miércoles, 17 de julio de 2013

Constituida l'Àrea de Llibertats Afectiu Sexuals d'EUiA


L’Àrea GLBT d’Esquerra Unida i Alternativa es denominarà a partir d’ara Àrea de Llibertats Afectiu Sexuals de la formació. Aquesta ha estat la primera decisió de l’àrea reconstituïda que també ha escollit Miquel Soler com a nou responsable.

A partir d’aquesta trobada, ALEAS s’ha marcat un calendari de treball que pretén reforçar el compromís d’EUiA amb les lluites que afecten les persones del col·lectiu LGTB persones i a tota la societat. Aquest comprèn, entre d’altres elements, un programa de trobades amb entitats amb les que comparteixen mirada i objectius.

En el transcurs d’aquesta primera reunió es va tractar la preocupació per l’actitud de la dreta governant a l’Ajuntament de Barcelona, al Parlament de Catalunya i al govern de l’Estat, pròpia de les polítiques de fa molts anys i que es creien desterrades.

ALEAS treballarà particularment per un canvi d’aquestes polítiques que s’apliquen molt especialment a Barcelona i a Catalunya basades en atreure el diner del turisme gai però que, en canvi, organitza intolerables actuacions policials sobre els bars d’ambient gai, lesbià, transsexual i bisexual com la viscuda el passat 28 de juny, dia en que se celebrava l’Orgull Gai. Aquesta mirada seguirà atentament l’actualitat a nivell internacional, col·laborant activament amb les organitzacions que treballen per la defensa d’aquests drets.

A la trobada es van calendaritzar les properes jornades en les que ALEAS vol dur a terme tot un seguit d’actuacions. En aquest sentit, es treballarà activament amb el grup parlamentari en el suport a la tramitació de la llei contra l’homofòbia que impulsa el moviment LGTB+ i que podria convertir Catalunya en un dels primers llocs del món en aprovar una norma que dóna nous instruments en la necessària lluita contra la discriminació i els atacs per motiu d’orientació sexual o identitat de gènere.
Con la tecnología de Blogger.
Facebook  
 

Busca en nuestra web

Archivo